СОЦ и АЛИЗЪМ

Аз не съм член или симпатизант на БСП, защото съм социалист и като такъв нямам къде да членувам, освен ако не си основа социалистическа партия. Сам. VENCEREMOS. Няма да победим.

Аз съм срещу богатите, защото достатъчно от тях държат огромен ресурс, който не могат да управляват правилно и така угнетяват останалите, нарушавайки обществения договор. Особенно в България.

Така правото ви на живот не е подсигурено от възможност за пари, защото ресурсът ни е неправилно разпределен между многото – нас и малкото – тях. Никой не получава толкова, за колкото работи и всички са съгласни. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ – ПРОДАВАТ ЛУНАТА, ДА ЕБА! Някой попита ли кой откупи Луната от човечеството, че започна да я продава? Не.

Така и с първата частна собственост. Някой някога ударил някого с бухалка в цъфналата ръж и казал на останалите:
– Това е мое.
Честита Първа Частна Собственост. Или доброволно са станали роби останалите на шефчето?

Така е, ще страдате в името на петата яхта на бай Хуй. Защото това е смисълът на животът ви. Имате друг? Не сте подписвали обществения договор? Не ви харесва? Вие, робите там долу по палубата – мирни, надрусани със страх и чужди “идеали”, сте безсловесни и следователно тихи. DECLINED. И ако едно време сте строили пирамиди, идолизирайки някакви неясни концепции за богове и защото фараонът трябва да почива в тонове луксозен мир от камък, сегa падате в името на нечий лукс, даже няма концепция и умрял. Силен = богат. “Пирамиди, Фараони…”

Така здравият дух в здравото тяло е сменен със “Забогатей или умри опитвайки!” Най-често второто. Нямате нужда от здрав дух и здраво тяло. Защо да надживявате пластмасата в и за която живеете?

Владимир ДИЛОВСКИ
Vladimir Dilovski

One thought on “СОЦ и АЛИЗЪМ

  1. temenuga

    Аз не съм ‘соц’, от ‘али’-енираните съм. И единствената ми частна собственост е половин апартамент. Панелен. И дори не мога да го продам за къщичка на село. Тялото си обаче го пазя :).

    Не си от тихите. Разноречив си…и правоказващ (в безправието).
    Дали духа на горната палуба?

Comments are closed.